Kėdainių Gurmistro virtuvė: Agurkų pagardas su mėtomis, 300 g

Gaiviai saldžiarūgštis reikaliukas! Jausmas, lyg valgytum agurkų pagardą, bet tuo pačiu skonis primintų gauvųjį Mojito.
Gardžiai valgytų net Kėdainių burmistras, vat todėl ir pavadintas „Kėdainių gurmistras“!
Agurkų pagardas prie mėsos, žuvies patiekalų, skoningas daržovinis sluoksniukas burgeriams.
Sudedamosios dalys: agurkai 48,5 %, svogūnai, obuolių sidro actas, cukrus, mėta 2%, citrinų sultys (natrio metabisulfitas), garstyčių grūdeliai, druska, ciberžolė.

Agurkai iš Kėdainių!

Laikyti nuo 0 oC iki +25 oC temperatūroje.

Galiojimo terminas 2 metai – termiškai apdorotas gaminys, be pridėtinių konservantų.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.