Kėdainių Gurmistro virtuvė: Agurkų pagardas su čili pipirais, 300 g

Aštrus reikaliukas!
Gardžiai valgytų net Kėdainių burmistras, vat todėl ir pavadintas „Kėdainių gurmistras“!
Agurkų pagardas su čili pipirais – saldžiarūgštis ir tikrai aštrus.
Pagardas dera prie mėsos, žuvies patiekalų, skoningas daržovinis sluoksniukas burgeriams.
Sudedamosios dalys: agurkai 48 %, svogūnai, cukrus, obuolių sidro actas, citrinų sultys (natrio metabisulfitas), čili pipirai 3,7%, garstyčių grūdeliai, druska, ciberžolė.

Agurkai iš Kėdainių!

Laikyti nuo 0 oC iki +25 oC temperatūroje.

Galiojimo terminas 2 metai – termiškai apdorotas gaminys, be pridėtinių konservantų.

Ar Jums yra 20 metų? Patvirtinkite savo amžių, kad galėtumėte peržiūrėti turinį, arba spustelėkite „Išeiti“, kad išeitumėte.